onsdag 30 juni 2010

Finland, finland, finland!
Vilket underbart frimärke! Det är gjort som lösa klistermärken med ben, armar, ögon, näsa! Helt sjukt underbart!

onsdag 23 juni 2010

Titta!

En liten yxa att "yxa" av kaviaren med tänkte jag, men det var en sk tubklämma!
torsdag 17 juni 2010

Ihjälskrämd vid öppnandet!
Solglajjor - en erfarenhet

Man har inte roligare än man gör sej, sa hon och investerade i ett par blå solglasögon. När hon sedan promenerar genom stan iförd dessa blå och möter alla andra som glider fram genom stan iförda sina sjyssta, smarta, coola svarta solglajjor. Då bara vet man att man för alltid och för evigt är född och klädd som clown!

Men för att glädja Pia så kommer här en oufitbild på clownen i helfigur:

tisdag 15 juni 2010

Tveksam copy!

Designen lämnar en del att önska, men att sedan "upplevelsedagen" levererar ett I believe I can fly, det låter som att det kan bli farligt!

fredag 11 juni 2010

Hu!

Ihjälskrämd i dörröppningen!Så fult!

Är det här formgivet? Jag tycker allt joxet runt det där bröllopet är rätt ruskigt!
torsdag 10 juni 2010

Tveksamt namn

Som är inspirerad av vadå?

FUL eller inte?
Väggur på ett fik på Milanos tågstation. Sifferkuberna är fasta och ej flyttbara. Jag hade nog velat flytta runt dom lite!

tisdag 8 juni 2010

Utmanad igen av Klara klarar allt!
Allra första bilden på bloggen, men inte första inlägget!
Det var mina söta, gulliga arbetskamrater som triggade mej att starta en blogg där jag kunde kritisera allt och inget helt hämningslöst! Dom ansåg att jag bara hävde ur mej kritiska tankar och åsikter hela tiden och att jag aldrig var positivt inställd till nåt. Tänk så fel de hade! Men det är nog så att man märks mer när man säjer att nåt är ful och fel än när nåt är fint och kul!

Och den här utmaningen skickar jag raskt vidare till min första utmanare, Pia, Free Fashion!

måndag 7 juni 2010

Utmanad!Av Free Fashion att visa tionde bilden från min blogg! Den vilda jakten på fula splaschor går vidare! Blogginlägget går att läsa här!

Jag skickar utmaningen vidare till Lady Miss Anna, Project Happy, Ett eget rum, 70 procent och Klara klarar allt. Ni får minsann också upptäcka att ni är utmanade!

onsdag 2 juni 2010

FULMUSIK!

Det är inte det att jag inte unnar studenterna att fira att skolan är slut, de får så gärna slå sig lösa och slå runt! Men varför spela denna förskräckligt urgamla och dåliga musik?