söndag 17 januari 2010

FULKAKEL eller FINKAKEL

Jag är inte speciellt intresserad av inredning. Jag är antagligen för praktiskt lagd. Jag försöker fixa det mysigt omkring mej, och viktigast av allt, tidlöst så jag slipper göra om och praktiskt så att jag slipper städa/det är enkelt att städa!

Men nu ska här stamrenoveras och badrummet ut! Tänk om jag förvandlas till en kakelplattehagga? Kritiskt granskande mönster och kakelplattekvalité? Jagandes efter senaste heminredningsmagasinet? Nä, jag går nog på vanligt enkelt vitt, som en vit målarduk, då kan jag byta min handduk om jag vill förändra något. Men å andra sidan har jag sett ett underbart vackert kakel här. Jag säjer inte vilket!

måndag 11 januari 2010

lördag 9 januari 2010

Inbrott hör till det värsta jag vet!



Att väckas mitt i natten av larmcentralen att inte veta hur mycket som försvunnit av allt arbete man gjort att veta att jag antagligen måste jobba som ett j-la djur för att komma ifatt på jobbet att känna att man blir ännu mer gråhårig på 30 sekunder att att att att

fredag 8 januari 2010

FULREMSA!

Men det var väl ändå på tiden! Andra länder ligger betydligt längre fram vad det gäller detta!

Som jag väntat och längtat, som jag hatat och svurit över de köer jag tvingas stå i då jag inte har ett access-kort. Tänk er T-centralen med en biljettkur öppen för stämpling av remsor och sen tio vakter som står och inte gör någonting i hopp om att kunna haffa någon som tänkt planka?

torsdag 7 januari 2010

FULDOFT!

Vad är det för fel på att något nytvättat doftar rent av T V Å L ?
Jag tycker verkligen inte om parfymerat tvättmedel, eller för all del sköljmedel med äppeldoft, undrar vad det var för typ av äpple dom klämde doften ur? Otäcka artificiella dofter som bara killar i hals och näsa.
Nä, fram för gammal vanlig hederlig tvål, såpa och tvättmedel!

tisdag 5 januari 2010

Science Fiction Museum and Hall of Fame

Science Fiction Museum and Hall of Fame

Posted using ShareThis

Hittade en engelsk motsvarighet till fulbloggen idag på webben. Vi tycker dock inte lika.
Intressant är det i allafall!

Kolla här!

Jag gillar verkligen Frank Gehrys arkitektur. För att inte tala om The Bubble Gum Blob Car, den ser ut som en Ahlgrens bil!