fredag 27 februari 2009

Men varför ...... ska flaskor numera draperas i olika överdrag av varierande fulhetsgrad?
Dom här två exemplaren går iallafall inte av för hackor!
Njut eller förfasas!

måndag 23 februari 2009

Undrar om jag får sitta?


Men oj vad glad jag blir! Kul är det!

Draperiet från...Till en början kändes allt bra, men sen kände jag irritationen växa.
Jävlafulaljusblåadraperiet i ögonenhelatiden! Vad var det för fel på mörkblått?

måndag 16 februari 2009

FUL TAPET eller FULTAPETDet är skillnad på en ful tapet och en fultapet. Det här är vad jag kallar en fultapet. Papperskvalitén är dålig och sen när man tittar närmre så är trycket rastrerat. Hu! Ful! Men på det stora hela är mönstret helt okej, det är bara när man tittar närmare på tryck och kvalitet som man får lite andnöd och inser att det handlar om en fultapet.

lördag 14 februari 2009

VADDÅ TYPOGRAFI?… och vaddå allt annat också, kan jag väl tillägga. Avsaknad av allt! (Färg, form, kommunikation, och typografi och känslan för splaschor…). Vad var det för fel på helvetica?

http://www.helveticafilm.com/

onsdag 11 februari 2009

SPLISCH SPLASCH!

Jag har missat den splasch som var idén till dagens blogg! Reklamen var bytt när jag kom för att dokumentera den. Men splaschan dyker säkert upp igen vid nästa förkylningsperiod. Splaschan är liten, ful och tanig och ser ut att be om ursäkt för sin existens hela tiden. Nån som kan gissa vilken? Istället får ni hålla tillgodo med morgontidningens skörd samt den splasch som jag råkade surfa förbi i all hast.Inte så lyckat med samma färgsättning på både bakgrund och splasch.Ganska kul, det är tur att den är blå och inte brun!En bra klassisk splasch!Telefoni för mej är mer elektriskt, den här splaschen är för blommig. Visserligen har jag skakat lite på kameran för att få lite rörelse i splaschen!

onsdag 4 februari 2009

COOL shoes?Foppa-tofflor i färgen rosa bör ej tillverkas i större storlekar än låt oss säja 27, och i vårt klimat är det inte någon idé att varmfordra dom. Helt enkelt. Tanken med en sko i materialet plast, är väl att dom ska tåla väta?

FUL Fasad.Kanske var det här en snygg fasad en gång i tiden, vita kakelplattor på gul puts. Jag ställer mej frågande. Ger blomkrukorna en mysig hemtrevlig känsla? Och soptunnorna, SOPTUNNORNA!? Är det någon som bryr sej om soptunnorna? En ful och bortglömd plats nära ett stort hotell.

tisdag 3 februari 2009

FULSLAG!Det här tycker jag är riktigt, riktigt, riktigt fult!
Materialet tar kål på färgerna och mönstren tar ut varandra. Jag kunde knappt sova i natt! Och bruna element kan inte vara snyggt, någonsin!

måndag 2 februari 2009

FUL men BRA!Vad vore livet utan näsdukar med balsam?
Jo, såriga och fnasiga näsvingar!